vineri, 31 mai 2019

Imagini care te vor întoarce înapoi în timp, în copilărie, când contactul cu stropii de ploaie era bucurie în forma cea mai pură...

Sursă: Garbo.ro
Anticipat un sincer și călduros”LA MULȚI ANI”
tuturor copiilor din lumea întreagă!
Weekend plăcut tuturor!
Vă îmbrățișez și mulțumesc de vizită!

6 comentarii:

 1. Buna Elenus!
  Copii care se bucura de balti si ploaie ... eu una nu m-am bucurat niciodata de ploaie! :)) Imi iubeam ghetutele sau cizmulitele si îmi era teama ca se vor strica! :))
  Un weekend placut draga mea! Pupici si imbratisari! <3

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna, Elena draga!
  Adorabile imagini! Mereu mi-a placut ploaia! :)) Sa evit umbrela, sa calc in balti (am calcat si in gropi) :)) sa alerg prin ploaie (am mers si desculta prin apa de ploaie...)
  Veselia si bucuria copiilor fotografiati se transmite!
  Zile senine iti doresc! Imbratisari si pupici, cu drag!

  RăspundețiȘtergere
 3. Dr. Makha este un om cu mari puteri spirituale din cauza puterii sale de vrajă, am reușit să-mi recuperez soțul după 3 ani de divorț. Treceam printr-o perioadă foarte proastă din cauza divorțului, așa că căutam ajutor online când am dat peste mărturia unei doamne care a descris cum vrăjitorul a ajutat-o ​​să aibă un copil folosind un medicament pe bază de plante, am primit contactul. si i-a explicat situatia, a facut o vraja si sotul meu s-a intors la mine in a treia zi inca e magie pentru mine, sunt foarte fericit sa revin cu iubirea vietii mele. îl puteți contacta pe Dr. Makha vrăjitorul la numărul său de whatsapp: +1(815)564-3618 sau e-mail: makharituals@gmail.com el m-a ajutat Sunt sigur că vă va ajuta și cu problema vieții tale.

  RăspundețiȘtergere
 4. Astăzi este cea mai fericită zi din viața mea, am încercat toate mijloacele posibile pentru a concepe timp de peste 8 ani după ce m-am căsătorit cu soțul meu iubitor, dar nimic nu a funcționat, mulțumesc prietene pentru că m-a îndrumat către Dr Ellen. , i-am scris Dr. Ellen pe Whatsapp și i-am explicat situația, mi-a dat lumea ei și mi-a promis că mă va ajuta, am făcut tot ce mi-a cerut, inclusiv relații continue cu soțul meu. Am fost la spital la 4 saptamani dupa vraja pentru testul de sarcina, a fost pozitiv, am adus bucurie in casa mea, in sfarsit am copilul meu dragut acum sunt o femeie casatorita total fericita, toate datorita doctorului Ellen, contactati-l pentru orice fel de solutie. ,
  Pentru probleme de infertilitate și sarcină.
  1) Dacă doriți să opriți avortul.
  2) Dacă vrei să-ți recuperezi iubitul.
  3) Dacă vrei să ai o casă fericită.
  4) Dacă vrei noroc în toate aspectele.
  5) Dacă aveți probleme cu vaginul/penisul.
  El te va ajuta imediat.
  E-mail: ellenspellcaster@gmail.com
  Whatsapp: +2348106541486

  RăspundețiȘtergere